Waarom ons

Doreen Bakker en Willeke van Nieuwenhoven zorgen d.m.v. ervaring, creativiteit en vakkennis dat de  klanten tevreden de kapsalon verlaten.
Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Sinds het voorjaar 2016 werken wij met veel enthousiasme met het kappersprodukt Artistique. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld.

Sinds september 2021 kunt u bij Willeke terecht voor een gelpolish nagelbehandeling, een leuke aanvulling bij een mooi kapsel.

 
Doreen Bakker

Gestart op 18 maart 2014 :Kapsalon Doreen in Nijensleek,een sfeervolle kapsalon aan de oprit van Camping de Moesberg.Van september 1994 tot oktober 2019 destijds eigenaresse van Kapsalon Doreen in Oldemarkt, nu Kapsalon Majell. De kappersgenen meegekregen van mijn oma en mijn moeder. Kwaliteit, creativiteit in combinatie met persoonlijk kontakt met de klant maakt voor mij het beroep als kapster erg leuk. Daarnaast de uitdaging om je "bedrijf" up-to-date te houden en zorg te dragen voor het optimaal functioneren van mijn kapsalon staat bij mij hoog in het vaandel. 
 
 

Willeke van Nieuwenhoven:
 
Ik ben Willeke van Nieuwenhoven. Sinds 1 augustus 2016 ben ik na het behalen van mijn diploma,s bij Kapsalon Doreen  komen werken,eerst gecombineerd  in zowel Oldemarkt en Nijensleek.Vanaf april 2020 werkzaam in Nijensleek Waar ik mijn passie en creativiteit voor het kappersvak kwijt kan.  Door vele cursussen en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste tips en tricks . Erg blij word ik als ik uw haar mag kleuren! Balayage is een mooie techniek in langhaar. Ook ben ik erg handig in de folietechnieken waarmee je je haar donkerder , lichter of zelfs in een andere kleur kunt krijgen. Een mooie grijstint kleuren hoort ook bij mijn vakkennis.
Sinds vorig jaar ook begonnen met een leuke aanvulling passend bij een mooi kapsel :de gelpolish nagelbehandeling  Ik zie u afspraak wel verschijnen in de agenda.Dit kan online: www.kapsalondoreen.nl. Maar u kunt ook even bellen.