Waarom ons

Doreen en Willeke zorgen samen ervoor dat wij met onze ervaring, creativiteit en vakkennis de klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Sinds het voorjaar 2016 werken wij met veel enthousiasme met het kappersprodukt Artistique. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld.

 

Doreen BakkerVan september 1994 tot oktober 2019 eigenaresse van Kapsalon Doreen in Oldemarkt.Vanaf 18 maart 2014 een sfeervolle vestiging erbij in Nijensleek, aan de oprit van Camping de Moesberg. De kappersgenen meegekregen van mijn oma en mijn moeder. Kwaliteit, creativiteit in combinatie met persoonlijk kontakt met de klant maakt voor mij het beroep als kapster erg leuk. Daarnaast de uitdaging om je "bedrijf" up-to-date te houden en zorg te dragen voor het optimaal functioneren van mijn kapsalon staat bij mij hoog in het vaandel. 
 
 

Willeke van Nieuwenhoven:
 
Ik ben Willeke van Nieuwenhoven. Sinds 1 augustus 2016 ben ik na het behalen van mijn diploma,s bij Kapsalon Doreen  komen werken. Waar ik mijn passie en creativiteit voor het kappersvak kwijt kan. De afwisseling van het werken in de salon in Oldemarkt en Nijensleek vind ik erg leuk! Door vele cursussen en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste tips en tricks . Erg blij word ik als ik uw haar mag kleuren! Balayage is een mooie techniek in langhaar. Ook ben ik erg handig in de folietechnieken waarmee je je haar donkerder , lichter of zelfs in een andere kleur kunt krijgen. Ik zie u afspraak wel verschijnen in de agenda.Dit kan online: www.kapsalondoreen.nl. Maar u kunt ook even bellen