25 jaar Kapsalon Doreen

OLDEMARKT - In Oldemarkt, aan de Hoofdstraat 80, werd op 20 september 1994 de deur geopend van Kapsalon Doreen. Doreen begon 25 jaar geleden in haar eentje met de kapsalon. Na haar kappersopleiding had ze één jaar in een kapsalon in Meppel gewerkt en vervolgens zes jaar in een kapsalon in Wolvega. Het idee om zelf een kapsalon te beginnen begon steeds meer te kriebelen. En de mogelijkheid deed zich voor, nu alweer 25 jaar geleden.
 
De klantenkring breidde zich al snel uit zodat er een kapster bij aangenomen moest worden. Een hele stap, dacht Doreen. Inmiddels werken ze met drie personen:
Doreen Bakker, Majell Boelens en Willeke van Nieuwenhoven,Greta van Dijk,Hannah Lukkes
Sinds maart 2014 hebben wij een vestiging geopend in Nijensleek.
Wij zorgen voor kwaliteit, gezelligheid,aandacht voor de klant en zijn op de hoogte van de laatste trends. Door op afspraak te werken kunnen wij iedere klant van de juiste aandacht voorzien.Op woensdag en zaterdag werken wij zonder afspraak.
 
Een afspraak kunt telefonisch of  via onze website maken: www.kapsalondoreen.nl.
Dames, heren en kinderen kunnen allen bij ons terecht. Voor de kinderen is onze kinderkniphoek (Oldemarkt) voorzien van een leuke film, zodat een kind zich al snel op zijn gemak voelt bij de kapper.
 
 Voor een afspraak met Kapsalon Doreen:
- tel. 0561-452202 Oldemarkt , tel. 0521-851769 Nijensleek
- www.kapsalondoreen.nl

Terug